Det episke rollespil

4. spilgang

spillet 9. august

Efter det store slag gik turen mod Trima igen. I fik til opgave af byrådet at rejse til en lille by øst for Trima. Den lille by var blevet tilintetgjort af en ond Baron ved navn gramun, som bar sværet Arzarons sværd. Efter en stridighed mellem Cherak og Leoril, rejste Leoril i forvejen til den lille by. Leoril udfordrede Gramun alene, men dette kostede Ham livet hurtigt. Resten af De store jægere SLAGTERE ankom, og efter få ordvækslinger blevet der grebet til våben. Kampen endte hurtigt men var yderst blodig for begge sider. Under kampens sidste par slag, måtte Ecko dog også lade livet. De to faldne folk, blev begravet, men på mystisk og chokerende vis vågnede Ecko op af graven.

I kom tilbage til Trima og den gamle mand fortalte jer hvad skulle gøres med Arzarons sværd, som i havde medbragt. Næste dag gik turen videre mod vest. turen gik uforhindret, på nær en mindre kamp med en dæmon. 

I nåede til en mineby for foden af bjergene vest for trima. Oppe i bjergene fandt i vandfaldet som i ledte efter. der var nogle forhindringer som en kæmpe mand lavet af vand, samt nogle gåder. Gåden for at komme ind til Ophævelsens dam var sværere end som så så det tog sin tid….. 

Comments

Storm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.