Det episke rollespil

6. spilgang

spillet den 27. september

Efter den ekstremt hurtige kamp med skink flokken bevægede i jer videre. Men der gik ikke længe før I fandt ud af at der ikke længere var noget spor at følge længere. I besluttede efter et stykke tid plot at søge syd på, efter som i huskede at slavene skulle befinde sig syd.

Der skete først noget da i fandt et gammelt tempel. Da i bevægede jer ned i det gamle tempel, fandt i en ældrre herre. Manden hed Nolde, han forklare jer at han var historiker. Efter en snes tid fandt Axel ud af at i kunne komme videre ind i templets gange. Længere inde fandt i gåder og deslige. men langt langt nede fandt i et frygtindgydende væsen som ikke burde være levende. Dette væsen bragte stor frygt i øjnene på Maffilux og de andre. Da udgangene i rummet var spæret, måtte der jo blive kamp. Det store bæst var som besat af Maffilux, og han måtte også lade livet i kampen. Efter kampen var der en mindre gåde som Cherak formod at løse, og derefter var der rigdom for hænde af eventyrerne.

Efter dette lille sidespring gik turen atter mod de tilfangetagede mennesker. Der gik ikke længe før i mødte  en vildfaret præst som hed Aflan. Han ønskede at rejse med jer så det gjorde han. Nogle timer efter mødte i Baronen, som lige var kommet der fra hvor i skulle hen. Baronen tilbudte sin hjælp med at finde vej hen til de tilfangetagende mennesker. Mens i gik fandt i en lille søjle med en bog af sten på, men bogen var lidt ødelagt, men hvad der stadig stod var: ...o for fode le uhyret sit.  Dens nåde sejrende vesens ondskab. Egn løvemod skælvede openen o vil hastig at tage afsked. Sen denne mægtig dyst opstod  fejres ad kløvergang…

I ankom til den lille by som Baronen havde været ved. Efter samtale med byens lizardsfolk præst endte det som så tit i blod. Fangerne blev befriet og i var helte. Men turen måtte jo gå videre. I fortsatte mod den meget større by Nox. Men efter advarsel fra en udsending på en kæmpe flyvende øgle ændrede i retning og rejste ud af skoven. Da i kom ud af skoven spejdede Aflan rundt i området og fandt en by mod nord. I rejste mod nord og fandt byen.

Comments

Storm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.