Det episke rollespil

8. spilgang

spillet den 17. oktober

Hvor jeres rejse nu skulle gå hen blev diskuteret, samt Herto som havde været fraværende nogle dage vente tilbage. I besluttede at tage ned mod Delouf Templet (Gáná bugten). Der blev købt tre vogne så i ikke skulle gå den lange vej til fods. Turen gik Da syd på, uden om sumpen og videre udover en enorm bar og flad slette. Fire dage gik til i mødte noget specielt. I kom til en stor, nærmest terninge formet, bygning midt ude på den store slette. Bygningen hævde ingen vinduer og kun en enkelt dør. Denne usædvanlige bygning var hus for en lille skare monke som talte omkring 20 personer. Indvendig var bygningen blot ét enkelt stort rum. Midt i rummet var den en forholdsvis stor trappe som gik nedad. Da i kom ned af trappen kunne i mærke en dejlig varme og at luftfugtigheden blev forøget væsentligt. Da i kom helt ned var der et stort naturligt rum. I rummet var der flere vandhuller med varmt vand som kom op nedefra. Rundt på "jorden" i lokalet var den nogle specielle planter som kunne spises (og smagte ligesom bønner)

I fik ideen at svømme ned i hullerne og se hvor vandet kom fra. Cherak og Nolde fandt i rum med luft. Længere inde i rummet var en lille pedestal med et ældgammelt dokument på. Nolde tryllede Cherak og hamselv op igen. På papiret stod:

Meed ord store af herskelse, blev klinken laget neden vundet klessens nedtvungnede styrke. Mod retter gang de fehm atter dru kurs reden over sørn'e ox etsende vand. Forevi gemth blandt mange oern'e i skju læ 

Herefter blev kursen lavet om og turen skulle nu gå vestpå mod Kaliansøen. Der var dog lidt spildigheder om hvor vidt at tage mod vest var nogen god ide, men alle rejste dog alligevel samme vej. Under den lange tur over den enorme slette blev i "angrebet" af et mystisk væsen. Ligepludselig blev alle tre vogne løftet fra jorden, og kom højere og højere op. Nolde betvingede dog udyret ned til jorden igen og i var i sikkerhed. Men udyret vendte tilbage og angreb påny. Cherak kastede sig i det enorme gab på dyret i en vild blodrus faldt dyret, men Cherak var dog ikke helt denne eneste der deltog. Det enorme dyr faldt ned over de to af vognene og kvæstede mange. Cherak lå livløs et parminutter, men pludselig blev hans flotte halskæde til støv og Cherak vågnede med et gisp.

Efter i kom jer over den ellers korte kamp, fortsatte i videre i mange dag vestpå. I kom til en by, men da i skulle høre om i var endt det rigtige sted var der meget forviring, da i havde fået fat i en lokal tosse som lavede sjov med jer. I fik endelig snakket med en anden, som var mere normal, og fandt ud af at i var på rette vej. Efter lidt mere snak fandt i ud af at byen var ledet af en ork, hvilket syntes lidt besyndeligt. Efter i havde været en smule provokerende beordrede Orken at i ikke måtte handle i byen. Uden videre udforskning af byen fortsatte i mod Kaliansøen.

I kom endelig til søen og brugte to dage på at udforske øerne i søen. Efter en del søgning og lidt eksplotioner fandt i en Mønt af sølv. Denne mønt er ret simpel, og det eneste der var på møntenten var et symbol som i bestemte som en krone. Efter dette måske lidt skuffende fund, bstemte i jer for at gå syd på, mod cirklen af bjerge. på den lange rejse der ned, fandt i en kæmpe naturlig stenbue. Stenbuen var tilsyneladende ikke specielt interesant, så i rejste hurtigt videre.

I ankom til Bjergene og lod da den resterende vogn blive med kusken for foden af bjerge for at vente på jer en uges tid. I vandrede nu ind i bjergene på fods. Men da i nåede et stykke forlod Herto jer af en eller anden mystisk grund.
Da i andre kom ind på indersiden af bjergcirklen, kom i til en stor sø af is. I midten af denne sø stod en kæmpe søjle af guld. søjlens top var 50 meter over isoverfladen og den målte omkring 5 meter i diameter.

Comments

Storm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.