Det episke rollespil

Første spilgang

spillet den 29 juni 2008

Gruppen ankom en af gangen i rækkefølgen Herto (søren), cherak (lasse), Leoril (Eis), Maffilux (kim) og Ecko (anders) til kroen "Den Ukronede Konge" i den lille landsby Shara.

Efter introduktionen af de forskellige roller og snak om "hvem har sendt os dette brev" kommer en Lokal landsby mand løbende ind i kroen og råber Trold!!!!

Gruppen kommer (dog først lige uden Ecko) ud på gaden og ser en ca 3 meter høj trold igang med at smadre to soldater og der efter et lille barn. Efter synet giber folk til våben og efter nogle hurtig og massive salg og skud nedlækkes trolden.

De lokale vender stille og roligt tilbage med stor hengivenhed over at """"heltene"""" havde nedlagt trolden. Gruppen for mad og mad og mad i store mængder. Mens der spises går snakken videre om forskellige emner samt "hvem kommer og møder os i dag". Maffilux snakker med den lokale person ved navn Karl og forhøre sig lidt om hvad der sker i området.

Efter en god nats søvn i byen går rejsen mod sydvest for at finde en anden trold som blev omtalt i byen. Hele næste dag går med rejsen der ned. gruppen når til et vejkryds hvor der ligger en smadret vogn, en halv hest og masser af blod rester ud over det hele samt store (trolde) fodspor. Lidt efter dette bliver der lavet lejer for aftnen og tilberedte store mængder mad (blandt andet Karls fede pony)

Næste morgen bevæger gruppen sig videre en times tid for tilfældigt at finde den anden tidligere omtalte trold. kampen forløber lidt voldsomt, men gruppen nedlægger dog trolden til sidst. Derefter gik i tilbage til krydset. Da i står i krydset for i øje på en Varag som lige kikkede ud lidt længere op af vejen mod den gamle fæstning. I vandrede op mod fæstningen, men blev konfronteret med varagen fra tidligere. lidt ord udvæksling blev gjort, men situationen var åbenbart dømt til at bliver blodig for varagen. Í gik op til fæstningen og kom hurtigt i kamp med resten af varagerne. Kampen blev vundet, kun med få skrammer på gruppen. Derefter kikkede i indenfor i fæstningen og fandt en speciel konstruktion af sten med mange runer på. I fandt udaf at man kunne placere de "tilhørende" sten stave i nogle huller hvilket gjorde at søjlens runer lyste op. Men efter som der manglede en kunne i ikke rigtig tænde den sidste. Maffilux fandt også en trappe ned til et kælder system som i udforskede. der var nogle forskellige væsner som blev nedkæmpet, samt i kom længere ned i systemet og bekæmpede lidt flere væsner end til i kom til døren med mange kæder…......

Comments

Vi er jo totalt liderlige til på fredag kan jeg sige for eis, og jeg. Og jeg har gættet ham!!

Første spilgang
Storm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.