Det episke rollespil

Anden spilgang

spillet d. 4 juli 2008

I startede hvor vi sluttede sidst ved rummet fyldt med kæder. inden i rummet fandt i 3 manticores, som i fik besejret. dog var det ikke helt uden skader. Ecko, som forøvrigt stortset var blind, måtte falde. men kom på benene igen på grund af Leorils, som pludselig var kommet tilbage efter at have "hentet" noget magiske hænder. Resten af kælder systemet blev "gennemarbejdet", men i fandt ikke hvad i søgte… den manglende sten.

I fik den prægtige ide at snakke med det spøgelse i havde  mødt tidligere. Efter lidt snak frem og tilbage fik i afvide at der havde været nogle mænd af "købmands eller lignende" udsende skulle have taget den. Til gengæld for denne infomation skulle i finde "Torben Bjørnril" og hævne spøgelses død.

I kom udenfor igen, der blev lavet mad af varagerne og derefter som nogle sov. I mellemtiden finder Leoril den ting som han har hentet frem: en kæmpe fugl som ligner en steelwing (ja den er blevet modificeret). og flyver lidt rundt i området. efter et stykke tid i luften opdager Leoril en kæmpe gruppe sortelver det er på vej mod Shara   

Efter folk vågner op igen beslutter heltene at rejse mod Shara. de flyver afsted på "Chocobo" (steelwingen) men næsten inden de når byen vælger Ecko (stålarm?) at dele et hoved fra en varagerne med Herto, som smider det overbord. Dette får Ecko til at hoppe af mens resten af heltene dragger mod Shara

Ganske kort tid efter lander Cherak, Leoril og Herto lidt uden for byen og planlægger tactic mod disse "sorte" elver.

Efter ufattelig lang kamp vinder heltene over elverne da lederen blev most fra utrolige højdere, resten af hæren smider (næsten) alle deres ting og begynder at løber til udkanten af byen, i selvsamme tidspunkt kommer Ecko løbene og i sin blodrus tar han livet af et par stykker. dem der overlever "samler" sig igen og en af elver tilbyder 2000 gold for tingene men bliver brutalt "slagtet" af Herto der kommer chargene op af jorden

elver får nu valgte mellem af løbe eller blive slagtet men vælger at løbe

Efter kampen, forhørte i jer ved de resterende, lamslåede, landsbyboere om de kendte Torben Bjørnril. De fortalte at der boede en Torben Bjørnril 2 km nord for Shara. I tog der op alle sammen og "snakkede" med ham som i nu gør det bedst. efter længere diskution og en tur tilbage til den gamle fæstning, var i dog meget uenige hvad der skulle ske med Torben. Men efter at der var en der fandt hans tilsyne ladende kone og to børn. slået ihjel inde i soveværrelset var der ikke meget tvivl. Torben Bjørnril, måtte lide en markaber død efter alle de andre lidelser i havde påført ham.

Nu gik turen til byen Trima som nogle af landsbyboerne fra Shara havde omtalt. Og efter nogle timers flyve tur ankom i også til en større by, ved navn trima. Efter en lille snak med den ene port vagt gik turen videre til smedigen for charak, Maffilux, og ecko; mens leoril fandt et Pelor tempel og Herto fandt sig et værtshus. turen til smidigen blev et helt lille optog: Ecko gik nøgen og velskabt som han var igennem byen og kaste guldmønter til befolkningen, hvilket ikke var dårligt set fra borgernes side. 

Den Mørk elver hadske menneske smed var vellysten i snak og forærede gerne de ting som i havde brug for, hvis blot i slog mørk elvere ihjel… i massevis.

Leorils tur til Pelor templet: Leoril ønskede at få mere afvide om "De Gyldne Skjolde". efter en lille snak med en af præsterne og bagefter en snak med en vismand, fandt hand da også lidt begrænset infomation.

Det sluttede med at i fik en aftale med Byrådsmedlemerne om et møde; så i kunne fortælle at i var her som eventyre.    

 

 

Comments

Storm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.